10 січня 17:06, 2012
Ми з моїм хлопцем займалися сексом. Під час цього порвався презерватив.
Він скінчив у мене, але не всі. Відразу ж помилася і хвилин через 40 випила Постинор.
Вже минуло два дні, але кров не з'являється. Місячні повинні прийти тільки 26 січня. Чуть-чуть болів живіт сьогодні при сечовипусканні.
Яка ймовірність вагітності в даному випадку?
16 січня 21:33, 2012
У тому випадку, якщо ви правильно прийняли препарат ймовірність виникнення небажаної вагітності мінімальна. Однак у вашому випадку, ймовірність вагітності існує, тому режим прийому препарату був порушений. рекомендується проконсультуватися з лікарем гінекологом, якщо через 5-7 днів після застосування препарату не з'являться меж-менструальні виділення.
Детальніше про дію даного препарату і ймовірності виникнення вагітності читайте перейшовши за посиланнями: Постинор, Ймовірність завагітніти.
18 січня 16:20, 2012
Будь ласка, дайте відповідь якомога швидше
18 січня 21:38, 2012
Перевірте будь ласка свою пошту, т.к наша мед. колегія вже відповіла на ваше запитання.
10 січня 18:04, 2012
При статевому акті порвався презерватив, після того відразу підмила, потім через годину випила постинор, вже пройшло 8 днів нічого немає, останнє місячні були з 21 по 25 грудня, якщо правильно порахувала, то десь тоді повинна була бути овуляція, підкажіть, будь ласка , яка ймовірність завагітніти, спасибо большое.
16 січня 22:05, 2012
У тому випадку, якщо ви правильно прийняли препарат ймовірність виникнення небажаної вагітності мінімальна. Рекомендується здати кров на ХГЧ, для виключення вагітності та при необхідності рекомендується проконсультуватися з лікарем гінекологом (докладніше про даний метод обстеження читайте перейшовши за посиланням: ХГЧ - рання діагностика вагітності).
Детальніше про дію даного препарату і ймовірності виникнення вагітності читайте перейшовши за посиланнями: Постинор, Ймовірність завагітніти.
10 січня 19:34, 2012
Ще після прийняття другої таблетки через приблизно 1,5 години У мене вийшла якась прозора слиз. Що це таке?
І що це значить?
17 січня 14:06, 2012
Прозорий слиз може свідчити про настала овуляції, це нормальне явище, або, це були залишки насінної рідини зі спермою. Для виключення вагітності рекомендується здати кров на ХГЧ, і при необхідності рекомендується проконсультуватися з лікарем гінекологом (докладніше про даний метод обстеження читайте перейшовши за посиланням: ХГЧ - рання діагностика вагітності).
18 січня 16:18, 2012
Чому я порушила режим прийому препарату? Адже я його прийняла протягом 3 діб, а точніше через 40 хвилин, другу таблетку рівно через 12 годин? Кров'яних виділень немає, хоча пройшло вже 10 днів.
Як ви думаєте, я вагітна? І взагалі можливо таке, що кров після прийняття Постинора не повинна піти, якщо я, наприклад, не вагітна.
Або після цього препарату в будь-якому випадку повинні йти меж-менструальні виділення?
18 січня 21:40, 2012
Вибачте, але ви в питанні не вказали точно як ви приймали препарат, тому відбулося непорозуміння, приносимо свої вибачення. У тому випадку, якщо препарат був прийнятий точно за інструкцією, ймовірність виникнення вагітності мінімальна.
Виникнення межменструальних виділень не обов'язкова умова, але при наявності кровотечі на 7-10 день прийому препарату, точно можна виключити вагітність. У вашому випадку, рекомендується здати кров на ХГЧ для виключення вагітності і при необхідності проконсультуватися з лікарем гінекологом.
Детальніше про даний метод обстеження читайте перейшовши за посиланням: ХГЧ - рання діагностика вагітності.
Найцікавіші новини