» » » Питання: Напади головного болю, мігрень?

Питання: Напади головного болю, мігрень?

26 вересня 22:37, 2011 Анна запитує:

Я, Захарченко Ганна Іванівна, мені 63 роки.
У мене сильний головний біль з правого боку, начебто тисне на праве око. Лікарі кажуть мігрень. Напад починається раптово, зазвичай під ранок в 5-6 ранку.

Але буває і після обіду до вечора. На тлі артеріального Р 150/90, 160/100, але буває і при нормальному Р. Від Р п'ю Лозан +, від мігрені сумамігрег, релпакс. Зараз напади почастішали, з 4 вересня по сьогоднішній день, щодня.

Може, є якісь способи зробити профілактику, якісь ліки знижують частоту нападів? Або взагалі їх виключити.
Буду вдячна Всім.

27 вересня 17:47, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Рекомендується проконсультуватися з лікарем невропатологом і провести МРТ головного мозку, необхідно виключити неообразованіе головного мозга.Только після отримання результатів обстеження лікар поставить точний діагноз і призначить адекватне лікування. Так само вам необхідно проконсультуватися з лікарем терапевтом, для проведення коригування лікування артеріального тиску, т.к причиною виникнення болю може бути так само і підвищення артеріального тиску.

26 вересня 22:55, 2011 Ігор запитує:

Пише Вам Побережнюк Ігор, мені 50 років.
У 2001 році у мене був раптовий напад. З'явилися гострі болі з відчуттям печіння праворуч вище попереку. Через 40 хвилин повністю віднялися ноги, з'явилося відчуття «пояса» на ногах і в тазостегновому складі.

10 днів я не міг самостійно пересуватися.
Після лікувань в лікарнях і санаторії здоров'я у мене трохи покращало.
В даний час у мене тягне праву ногу при ходьбі, стягує день праву ногу вище коліна, на інший день правий бік в районі попереку. Постійне оніміння на ступнях ніг і в районі тазу.
Будь ласка, порадьте, яке лікування можна зробити в цьому випадку.
З повагою, Ігор.

27 вересня 17:56, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Рекомендується проконсультуватися з лікарем невропатологом для проведення особистого огляду та рентгенологічного обстеження крижово-поперекового відділу, а так само при необхідності МРТ діагностики. Необхідно виключити наявність міжхребцевої грижі диска, тільки після отримання результатів обстеження лікар фахівець поставить точний діагноз і призначить адекватне лікування.

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини