» » » Питання: Проблеми з стравоходом?

Питання: Проблеми з стравоходом?

5 лютого 9:33, 2013 Дмитро запитує:

Добрий день, мені 18 років і у мене проблема. У мене були почервоніння на шкірі, і лікар прописав сумамед (3 таб.) І щоб не трапилося проносу Лінекс, все пив, все було добре, але на 2-й день відчув болі в животі, і пронос все одно почався, зараз же у мене проносу немає, але вся їжа яку я з'їдаю йде назовні, і не доходить до кишечника ... якщо ж з'їм невелику порцію, то блювота починається через 3-4 ч. один раз розлютився і з'їв печиво з лимонадом і все було добре, а суп на курячої основі і кашка з м'ясом не йдуть :( вчора ще ввечері з'їв яблуко ... пройшло добре і пробило на туалет, спочатку вийшов невеликий пронос а потім нормальний кал ... до лікаря йти через 2 дні! підкажіть це серйозно чи просто побічна дія?

5 лютого 9:59, 2013 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Найімовірніше дані явища пов'язані з загострення захворювання шлунково-кишкового тракту і виникнення дисбактеріозу кишечника. Рекомендується проконсультуватися з лікарем терапевтом або гастроентерологом, для проведення особистого огляду, обстеження та виставлення точного діагнозу, який дозволить визначити подальшу тактику лікування.

Детальніше про дану проблему і причини виникнення блювоти і проносу, читайте в однойменних розділах, перейшовши за посиланнями: Дисбактеріоз, Блювота, Пронос.

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини