» » » Питання: прогестерон?

Питання: прогестерон?

9 листопада 12:54, 2013 алсу запитує:

Добрий день! У мене цикл 28 днів, на 7 день здала на прогестерон, результат 5,49 нмоль / л .... скажіть чи в нормі це ???

9 листопада 15:31, 2013 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

У дану фазу менструального циклу рівень прогестерону в нормі дорівнює 0.32-2.23 нмоль / л. Ваш результат підвищений, що спостерігається в наступних випадках: якщо протягом 3-х днів до здачі аналізу були підвищені навантаження, якщо є вагітність, при нирковій недостатності, при порушеннях менструального циклу.

Щоб виключити дані причини, Вам необхідно пройти повне обстеження: зробити УЗД внутрішніх органів і малого таза, здати загальний аналіз сечі, загальний аналіз крові, біохімічний аналіз крові, аналіз крові на статеві гормони, на ХГЧ. Детальніше з даного питання Ви можете отримати інформацію в тематичному розділі нашого сайту: Гормональні порушення

9 листопада 17:08, 2013 алсу коментує:

Справа в тому що я немогу завагітніти другий і мені прописали дюфастон, але перед тим як пити я вирішила здати на прогестерон (сама), ... значить мені не варто його пити раз завищений?

9 листопада 18:53, 2013 МедКоллегія medicatocity.ru пояснює:

Оскільки рівень прогестерону у Вас підвищений, застосування препарату Дюфастон не обгрунтовано. Уточніть, будь ласка, у лікуючого лікаря всі нюанси Вашої діагнозу і подальшу схему лікування. Детальніше з даного питання читайте в розділі нашого сайту: Жіноче ендокринологічне безпліддя

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини