» » » Питання: Пропала нудота на 5 тижні вагітності нормально це?

Питання: Пропала нудота на 5 тижні вагітності нормально це?

31 січня 9:01, 2014 Тетяна запитує:

Здравствуйте! У мене 5 тиждень вагітності, але чомусь у мене пропала нудота і з'явився апетит, чи нормально це? Чи все впорядке з дитиною? Узі тільки через неделю.Может бути це від таблеток який мені геніколог пропісал.она мені прописала Фолівою, магнійВ6 , Утрожестан, і Транексам від чого вони або для чого? Я сподіваюся вони не як дитині не шкодять?
І еше у мене звичка до нозальним краплях, як заберемінела кинула їх і почала користуватися Акваморісом але він не допомагає, підкажіть що небудь?
І чому то мій лікар не відправляє мене на ХГЧ?
Заранее спасибо !!!!

31 січня 19:29, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Призначені Вам препарати не мають негативного впливу на плід, тому без побоювання можете їх приймати. Зміна Ваших відчуттів можливо і при абсолютно нормальному перебіг вагітності, тому для об'єктивності рекомендую Вам зробити аналіз крові на ХГЧ.

Отримати додаткову інформацію по цікавить Вас Ви можете у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Аналіз на ХГЧ . Для лікування нежиті у вагітних рекомендується застосовувати краплі на основі ментолу, робити інгаляції з травами, а також промивати ніс сольовим розчином. Про це докладніше читайте в розділі: Нежить

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини