» » » Питання: прищики?

Питання: прищики?

16 листопада 21:43, 2010 анна запитує:

мені 26 років, але у мене до цих пір періодично кожен місяць підхоплюються червоні прищики .... і особа з порами і вуграми .... підкажіть еффектівноие стредства проти вугрів і прищей..спасібо

17 листопада 19:52, 2010 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

У Вашому випадку висипання на шкірі обличчя мають гормональнозавісімих характер, оскільки пов'язані з циклічними коливаннями рівня статевих гормонів. Зверніться за консультацією до гінеколога, Вам показано застосування комбінованих оральних контрацептивів.

7 січня 19:05, 2011 аня запитує:

здрастуйте, дайте відповідь будь ласка мені на всі питання ...
у мене останні місячні почалися 18 грудня 2010 року.
Був перерваний секс 1 січня 2011 року, хлопець кінчив не в мене, пройшло 20 хвилин і знову був секс без презерватива і хлопець тепер не скінчив зовсім ...

питання-могла я завагітніти якщо був перерваний акт і знову через 20 хвилин інший перерваний статевий акт, чи могла сперма після першого акту попастьв мене?

і другий питання- якщо я раптом забеременелла 1 січня, то у мене місячні не почнуться тоді в предпологает менструацію 15 або 16 січня? або все таки розпочнуться навіть якщо я завагітніла? тому що термін буде дуже маленький ??? дайте відповідь будь ласка на всі вопроси..спасібо ...

7 січня 19:10, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Навіть у випадку перерваного статевого акту існує ймовірність вагітності. Для того, щоб з'ясувати чи вагітні Ви, Вам необхідно пройти тест на вагітність (бажано двічі) через 14 днів після статевого акту.

8 січня 15:38, 2011 аня запитує:

Здравтсвуйте, так ви так і не сказали, якщо перерваний секс був 1 січня, а місячні повинні початися 16 або 15 січня, якщо я раптом завагітніла то в ці дні місячні не почнуться? або вони розпочнуться навіть якщо я завагітніла? так як термін буде дуже малий?

8 січня 15:39, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Імовірність того, що в даній ситуації (у разі настання вагітності) може початися менструація - вкрай мала, однак, зовсім виключити її не можна.

8 січня 15:50, 2011 аня запитує:

скажіть, а якщо перерваний статевий акт був другий раз відразу через 20 хвилин після першого, то сперма з першого разу залишається на члені? і я могла завагітніти? я знаю що перерваний акт не надійний, але якщо займатися цим вдруге через 20 хв то це ще більше не надійно, так?

8 січня 16:03, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Це дійсно підвищує ризик розвитку вагітності.

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини