» » » Питання: Розшифровка ОАК?


Питання: Розшифровка ОАК?

3 лютого 23:20, 2011 Катерина запитує:

Здрастуйте, дитині 1,8 зробили загальний аналіз крові, тижні 1,5 тому перехворів грипом сильні відхилення в лейкоцентарной формулою, із за чого таке може бути


Гематокрит 37.4% 32.0 - 40.0
Гемоглобін 13.1 г / дл 11.0 - 14.0
Еритроцити 5.27 * млн / мм3 3.80 - 4.80
MCV (пор. Обсяг Еритреї.) 71.0 * фл 73.0 - 85.0
MCH (пор. Зміст Hb) 24.9 пг 22.0 - 30.0
МСHС (пор. Конц. Hb в ер.) 35.0 32.0 - 38.0
Тромбоцити 352 тис / мкл 206 - 445
Лейкоцити 6.5 тис / мкл 6.0 - 17.0
Паличкоядерні нейтрофіл. 2% 1 - 6
Нейтрофіли сегментояд. 7 *% 28 - 48
Нейтрофіли (общ.чісло) 9 *% 29.0 - 54.0
Лімфоцити 78 *% 37.0 - 60.0
Моноцити 12 *% 3.0 - 10.0
Еозинофіли 1% 1.0 - 7.0
Базофіли 0% lt; 1.0
ШОЕ (по Панченкове) 4 мм / год lt; 10

3 лютого 23:35, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Лімфоцитоз це ознака вірусного захворювання, при підвищеному рівні моноцитів необхідно виключити моноцитоз. Для цього зверніться за консультацією до лікаря інфекціоніста.

Якщо передбачуваний діагноз не підтвердиться, то необхідно буде проконсультувати дитину у лікаря гематолога.

11 серпня 7:31, 2011 Ліна запитує:



Здравствуйте! Мені 24г.Помогіте розшифрувати, що "говорить" мій ОАК:
Гемоглобін-93г / л
Ерітроціти2,96 * 10 в 12ст.
Лейкоцити-4,3 * 10в9ст.л.
ШОЕ-24-мм / год
п / 10, с / 62, е / 1, б / о, Мон / 5, л / 22. СРБ 18мг / л

12 серпня 12:34, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

За даними загального аналізу крові, є виражене бактеріальне запалення (збільшення ШОЕ, паличкоядерних і сегментоядерних лейкоцитів), на тлі анемії 2-го ступеня тяжкості (зниження рівня еритроцитів і гемоглобіну в крові). Вам необхідно особисто проконсультуватися з гематологом і пройти більш розгорнуте обстеження.


Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини