31 липня 9:19, 2014
Здрастуйте, мені 24 роки. Пропилу "Регулон" 3 циклу. Початок прийом, по-моєму, з другого дня циклу.
Під час прийому другої пачки хворіла і пила антибіотики, статеве життя була, але використовували презервативи або перервані статеві акти. Прорахувалася, і почала приймати третю пачку на день раніше, тобто другий почала приймати в суботу, а третю пити - в п'ятницю.
Таблетки п'ю в один час, іноді буває похибка + - пару годин, але рідко. справа в тому, що в третьому циклі був розлад, у першій половині, ближче до середини циклу, точно не пригадаю, і я випила 2-ю таблетку через кілька годин після першої, тобто виходить, що я випила 21 таблетку, але 20 днів, тому 21 таблетку з нової пачки я не випила.
Через 2 дні після закінчення пачки, був незахищений секс, чоловік скінчив у мене. Я випила "Постинор" через 28 годин 1 таблетку і через 10 годин - 2-ю.
Була затримка дня на 4, в цей час тягнуло живіт і т.д., тобто були ознаки швидких місячних. Я читала, що після прийняття постинора місячні приходять через 6 днів, у мене прийшли на 6-й.
Справа в тому, що сьогодні мені потрібно починати нову пачку Регулона, після 7-денної перерви, якщо врахувати, що я попередню пила 20 днів. Але місячні почалися тільки сьогодні.
У гінеколога ще не була, хотіла зробити експерсс-тест, але після незахищеного сексу пройшло тільки 6 днів. Чи варто мені починати пити сьогодні нову пачку?
Прошу відповісти на моє запитання якнайшвидше. З повагою, Оксана.
31 липня 20:06, 2014
У даній ситуації Ви можете відновити прийом Регулона сьогодні, але протягом перших 7 днів Вам необхідно застосовувати бар'єрні методи контрацепції. Щодо кровотечі після прийому Постинора переживати не варто - як правило, воно починається через 5-6 днів.
Отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас Ви можете в тематичному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Регулон і в циклі статей: Постинор. Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Гормональні контрацептиви
31 липня 9:22, 2014
Підкажіть, чи впливає на ефективність Регулона прийняття дротоверіна (аналог нош-пи) під час місячних, при болях внизу живота?
31 липня 20:07, 2014
Даний медикамент не знижує ефективність Регулона, тому можна застосовувати ці препарати одночасно. Отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас Ви можете в тематичному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Регулон і в циклі статей: Но-шпа. Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Гормональні контрацептиви
Найцікавіші новини