11 вересня 14:33, 2011
здрастуйте мені 14років. У лікарні мені поставили діагноз резидуальная енцефалопатія.
Можна як -нибудь цю хворобу?
11 вересня 21:57, 2011
Резидуальная енцефалопатія відноситься до патологічних станів головного мозку. Як правило, перші прояви цього захворювання відзначаються ще в періоді новонародженості, в результаті вродженого пошкодження ЦНС або гіпоксії в пологах.
Однак, такі прояви можуть бути зовсім непомітні, і батьки, і лікарі можуть їх пропустити. І тільки з віком можуть з'являтися різні порушення - головний біль, непритомність, порушення уваги, пам'яті і т.д.
Цей стан лікується лікарем-неврологом, після ретельного медичного обстеження. Найімовірніше, курс лікування потрібно буде повторювати раз на шість місяців.
12 вересня 10:45, 2011
А після тривалих лікувань ця хвороба може скінчитися?
А ви можете назвати симптоми Етій хвороби? заранее спасибо.
12 вересня 12:12, 2011
Симптоми захворювання залежить від ступеня ураження головного мозку і від локалізації цієї поразки. Прогнози також залежать від ступеня захворювання.
При адекватному лікуванні і правильний спосіб життя (виключення алкоголю, куріння тощо) шанси на повне одужання досить високі.
4 жовтня 19:53, 2011
мені 19 років. невролог поставив мені діагноз резидуальная енцефолопатія. і я як би лікувалася, 6 днів, брала глюкозу, кетотоп. але мені легше не стало. з дитинства у мене гіпертонічна хвороба правда чи ні не знаю, але я в обліку стояла біля невропотолог. голова багато болить, пам'ять погана, багато нервую, стрес, роздратування, депресія, суглоби болять, сама не розумію. Чим характеризується ці симптоми?
5 жовтня 12:47, 2011
Рекомендується проконсультуватися з лікарем терапевтом для проведення комплексного обстеження та виставлення точного діагнозу. Необхідно виключити захворювання нирок, щитовидної залози, серцево-судинної системи.
Найцікавіші новини