» » » Питання: слиз з домішкою крові?

Питання: слиз з домішкою крові?

13 січня 14:16, 2014 александр запитує:

здрастуйте шановні лікарі мені 18 років вже як 3 місяці починаючи з жовтня страждаю виділенням слизу і рідко змішання з кров'ю бувають помилкові позиви в туалет і виходить тільки слиз буває і чуть чуть крові, болю в анус не яких не відчуваю особисту гігієну дотримую кожен день, ще з'являється дискомфорт у животі імпульсивні швидко проходять болю, спочатку справа потім зліва вони чергуються, раніше подібного не було ніколи, стілець у мене 3 рази на тиждень, алкоголем не захоплююся не курю займаюся спортом.

13 січня 20:29, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

У даній ситуації необхідно виключити коліт, ентероколіт, хронічні кишкові інфекції, дисбактеріоз. Рекомендую Вам зробити аналіз калу розгорнутий, а також здати кал на дисбактеріоз і зробити УЗД внутрішніх органів, після чого особисто відвідати лікаря проктолога для отримання лікування. Ви можете отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Кал з кров'ю

13 січня 22:20, 2014 александр запитує:

ще хочу доповнити що буває йде кров в перемішку з калом колір червоний свіжий, або буває слиз з неприємним запахом перед актом извените за подробицю начинаеться кає ніби хлюпати там, а потім виходить слиз

13 січня 23:08, 2014 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

У даній ситуації рекомендую Вам пройти обстеження: здати копрограму, аналіз калу на кишкову групу, на дисбактеріоз, після чого лікар інфекціоніст або проктолог зможе призначити Вам адекватне лікування. Отримати додаткову інформацію по цікавить Вас Ви можете у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Кал з кров'ю

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини