» » » Питання: температура тримається вже 2 дні у дочі 7 місяців, нічим не можу збити, хворіє тра?

Питання: температура тримається вже 2 дні у дочі 7 місяців, нічим не можу збити, хворіє тра?

12 листопада 3:57, 2011 александра запитує:

Здравствуйте. За раніше спасибі за відповідь. Моя доча 7, 5 місяців хворіє трахеїтом, я сама перехворіла. Лікуємося інгаліпт, даю Лінкас, також ще проходимо курс відновлення після антибіотиків (п'ємо бактісубтіл пропили 4 дні, мікразім вже пропили 3 дні) перед хворобою лежали в стаціонарі, була інфекція ешіхіріоз, пропили 7 днів фуразолідон, смекту. пронос зупинили. кашель вже відхаркувальний, лікар сказав видужуємо.

Тільки температура вже 2 день держітся37,7 - 38,2, 37,4. п'ємо теплий чай. як температура підніметься 38,2 ставлю свічки Цефекон, або даю нурофен сироп 2,5 мл. краще не стає. як збити температуру, дитина важко переносить температуру.

13 листопада 15:47, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

На жаль, без особистого огляду, провести діагностику і призначити адекватне лікування - неможливо. Вашої дитини необхідно якнайшвидше показати педіатру, для виключення приєднання вторинної бактеріальної інфекції.

Підвищення температури тіла після застосування антибіотиків, і на тлі застосування Бактисубтил, може свідчити про наявність таких серйозних захворювань як бронхіт і пневмонія (докладніше про прояви цих захворювань і методи їх лікування, Ви можете прочитати в однойменному розділі: Бронхіт і пневмонія). Обов'язково потрібно зробити загальний аналіз крові і сечі, для виключення запального процесу, а також, зробити оглядову рентгенографію органів грудної клітини.

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини