» » » Питання: У чоловіка діагноз - глибокий стрес?

Питання: У чоловіка діагноз - глибокий стрес?

29 липня 12:25, 2011 елена запитує:

Чоловікові 51 рік. Завжди був товстим і ледачим, не мав хобі. Працював у міліції, викладачем.
Почав сильно страждати, що його звільнять на пенсію, починаючи з 45 років. Нарешті, звільняють. Своїм ниттям дістав сильно.

Відвела його до психіатра. Поставили діагноз типу стрес. Лікування - вітаміни, енеріон, сибазон, сонапакс.

Мені - теж - грандаксин і гліцин. На лікарняному 10 днів. Лікар вважає, що поліпшення, може, дійсно, але я більше не можу.

Він ниє з ранку до вечора, (приблизно півроку) я з тобою посиджу, погладь мене по спинці, мені погано, скажи що все поправимо, я виправлюся, все зроблю через 2 5 березня 15 20 хвилин. При цьому нічого не робить, тупо лежить перед ТБ і не перестаючи курить, нібито треба зібратися.

Придумав, що в поліклініці втратять картку, страждає-страждає, все у нього валиться з рук, притому, що нічого й не робить. Коли кажу спокійно, може слухати годинами, але нового - то нічого не говорю.

Пробувала змушувати силою, тільки сама ізвнернічалась. Плюнути на нього теж не можу, ходить хвостиком, ниє з очима побитої собаки.

Як мені себе вести. Чим я йому можу допомогти? Щоб хоч щось робив, а не лежав, нив і курив?

30 липня 21:16, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

В даному випадку лише лікар психолог в змозі оцінити реальну тяжкість психологічних проблем чоловіка і призначити адекватне лікування. В рамках інтернет консультації адекватно призначити лікування і провести психоаналіз неможливо.

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини