13 травня 10:29, 2014
Здравствуйте! Мені 36 років. Мій старший дитина (8 років) 6-й день хворіє вітрянкою. Перебуваю з ним постійно. Я вітрянкою ніколи не хворіла.
З молодшою дитиною (3 роки) у старшого контакту не було протягом 4-х днів до початку захворювання і донині (знаходиться у бабусі). Протягом якого терміну я можу захворіти і отже заразити молодшого.
Знаю що інкубаційний період 21 день. Але від якого дня їх відраховувати?
Від 1-го прищика старшої дитини або від останнього дня його висипань?
13 травня 11:02, 2014
Людина, яка захворіла на вітрянку, стає для оточуючих заразним за 2 дні до появи висипань і протягом 5-7 перших днів появи висипу. Ви можете отримати більш детальну інформацію по цікавить Вас у відповідному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Вітряна віспа
13 травня 11:33, 2014
Спасибі! Це я знаю. Мене цікавить конкретний випадок.
Відомо, що інкубаційний період триває від 10 до 21 дня. Відповідно я можу захворіти в цей період. А ВВАЖАТИ ці 10 - 21 день від першого контакту з хворою дитиною або від останнього дня його висипань, тобто від останнього дня коли він заразний (5-7 день хвороби).
13 травня 13:45, 2014
Інкубаційний період вважається з першого дня контакту з хворою дитиною. Отримати додаткову інформацію по цікавить Вас Ви можете в тематичному розділі нашого сайту, перейшовши за наступним посиланням: Вітряна віспа. Додаткову інформацію також Ви можете отримати в наступному розділі нашого сайту: Педіатр
Найцікавіші новини