» » » Питання: рівень цукру в крові?

Питання: рівень цукру в крові?

21 січня 20:25, 2011 юля запитує:

Здравствуйте! Моїй доньці 5 месяцев.Сахар в крові 5,9, а через місяць здали 6,9.Я дуже турбуюся, хоча педіатр мене успокаівает.Скажіте що це означає? Яка норма у дітей? Донечко на грудному вскармліваніі.Может мені потрібна дієта ? Мій цукор в норме.Спасібо!

21 січня 21:13, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Вашій дитині необхідна консультація ендокринолога. Норми цукру 3.5-5.5 ммоль / л.
Уточніть будь ласка у кого то в сім'ї є цукровий діабет? З якою вагою народилася дитина, як протікала вагітність і пологи?

21 січня 22:39, 2011 юля запитує:

Вітаю ще раз! Так, Був діабет у моєї бабусі і у бабусі мужа.Сахар мужа не знаю, свій теж під час вагітності не визначала, лікар не назначал.Беременность проходила нормально, але хоча часто матка була в тонусе.Роди природні без ускладнень, вага дитини 3350 г.Скажіте ласка при такому цукрі (6.9) можуть поставити діагноз "діабет"?

21 січня 23:43, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Вам необхідно до обстежити дитину, звичайно при повторних аналізах, якщо рівень цукру на тощак буде підвищений, лікар буде розглядати питання про постановки даного діагнозу.

22 січня 00:29, 2011 юля запитує:

Який мінімум годин між годуванням і здача аналізу повинен пройти? Дитина їсть вночі неодноразово, рано утром.Пріходітся здавать аналізи не натщесерце. Як бути, на скільки буде точним таке обстеження? Спасибо?

22 січня 10:44, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Бажано, щоб до обстеження пройшло не менше 6 годин, в іншому випадку, результати будуть не точні.

28 березня 9:35, 2011 Людмила запитує:

Здравствуйте!
Моїй доньці 6 місяців. Знаходиться на грудному вигодовуванні.

Погодувала її о 5 ранку, а о 8.30 здали кров на цукор - результат 5.9 ммоль / л. Наскільки я знаю, це значення в межах норми для дорослої людини після їжі, але норма це для малюка?

Спасибо.

28 березня 14:03, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Так, в даній ситуації, аналіз на цукор крові знаходиться в межах норми.

22 квітня 9:58, 2011 Настя запитує:

Здравствуйте! Моїй дитині 7, 5 місяців. На грудному вигодовуванні і прикорм (овочі, м'ясо, фрукти, сир).

Погодувала в 5.30 ранку, о 10.00 виміряла рівень цукру домашнім глюкометром Акку чек, показання 9,0ммоль / л. Я дуже хвилююся, моєму батькові постав днями діабет 2 типу, до якого лікаря нам звернутися і в які проміжки часу виміряти цукор ще?
Спасибі

22 квітня 12:07, 2011 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Бажано, пройти огляд дитячого ендокринолога, попередньо перевіривши рівень цукру крові рано вранці, натщесерце в лабораторії поліклініки. Так як домашні глюкометри дуже часто дають завищені показання.

28 квітня 10:29, 2012 Вікторія запитує:

Здали кров на цукор на тощак результат 4.65, після їжі через годину результат 3.85. Пацієнт хлопчик 11 років.

Хіба може бути нижче результат після їжі ???

28 квітня 16:13, 2012 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

В даному випадку, рекомендується повторити обстеження, а так само здати аналіз на толерантність до глюкози і при необхідності проконсультуватися з лікарем ендокринологом. Тільки після отримання всіх результатів обстеження лікар фахівець виставить точний діагноз і призначить адекватне лікування.

Детальніше про ендокринологічному огляді читайте перейшовши за посиланням: Ендокринолог.

24 серпня 12:38, 2012 Тахір запитує:

Здрастуйте у моєї дитини 1.10.Она їсть мало і важить мало всеволіш 9 кг.Недавно нас відправили до ендекрінологу.Сдалі кров на цукор наташак у неї цукор 3 9.Ми ще не могли потрапити до ендекрінологу.Скажіте ласка ця норма цукру або нет.Еще можу сказати я хворію на цукровий діабет 2тіп

25 серпня 00:18, 2012 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

Уточніть будь ласка одиниці виміру гормонів, для адекватної інтерпретації даних і отримання подальшої консультації. Детальніше про ендокринологічному огляді, а так само інтерпретації даних біохімічного обстеження, читайте перейшовши за посиланням: Ендокринолог, Біохімічний аналіз крові.

22 січня 11:02, 2013 марина запитує:

Здравствуйте! Скажіть будь ласка, в сечі тримісячної дитини виявили глюкозу 2,8, чи може це означати, що у нього діабет /?

22 січня 19:51, 2013 МедКоллегія medicatocity.ru відповідає:

В даному випадку, в першу чергу необхідно виключити патологію нирок, а так само підвищення цукру в крові дитини. Тільки після проведення комплексного обстеження, можна буде виставити точний діагноз і при необхідності призначити адекватне лікування.

Детальніше про причини глюкозурии читайте в циклі статей перейшовши за посиланням: Загальний аналіз сечі.

Увага, тільки сьогодні!

Найцікавіші новини