27 грудня 12:30, 2013
при знайомстві, чоловік сказавши, что вживалися Героїн 6 років тому, что останні роки даже НЕ п'є и намагається кинути палити. я народила від него дівчинку и хлопчика, Тільки в останні Місяці я стала розуміті, что все Було -Лягай ... крім того, что ВІН бреше у всьому и всегда, ВІН продовжував весь цею годину курити траву, на рахунок героїну не знаю, я НЕ розбіраюся так сильно в Авторитети ... я втекла від него за 2000 км, благо ВІН НЕ может віїхаті з тієї країни через Борг. та й Не особливо рветься ... але тепер, я очень боюся, что его наркоманія впліне на здоров'я дітей! донька очень збудліва, прімхліва, ми спостерігаємо у невролога, Обидва малюка после народження НЕ додавали Вагу, хоча молоко у мене есть.сін Тільки народився, не знаю що далі буде, но дівчинка досі худа и погано їсть ... у мене в роду астеников НЕ Було, и у цього віродка теж все крупніе.неужелі трава и его минуле позначені на дітях ... а головне питання: чи не передадуть чи гени! цього я боюся найбільше!
27 грудня 13:17, 2013
На жаль, приймання наркотіків в период зачаття дитини может позначатіся на їх подалі розвітку, тому рекомендую Вам обов'язково повідоміті про це лікаря педіатра, Який підбере адекватне тактику спостереження в дінаміці за дітьми. Пристрасть до наркотіків НЕ є генетично зумовленім процесом, тому Вам звітність, ростіті дітей здоровими, более уваги пріділяті виховання, спостерігатіся у педіатра. Отріматі Більш детальна інформацію по цікавить Вас Ві можете в тематичність розділі нашого сайту, перейшовші за Наступний Ваші відповіді: Генетика, Додатковий інформацію Ви можете отріматі в розділі: Наркотики
Найцікавіші новини